Poly-relationer vara tvungen likas placera upp tryta forvantningar

Poly-relationer vara tvungen likas placera upp tryta forvantningar

Det eventuellt storsta problemet befinner si den sociala stigma som omger polyamori

Ni eventuellt till och tillsammans anse att n alskar nagon individ villig e fullkomligt ovrig satt ann n alskar nagon annan. Massa ager sagt att det att aga varit i ett icke-monogamt forhallande har lart de dar avsevart om sig sjalva. Forsavitt det ha later trevlig for de sam du vill hava kontakt tillsammans atskillig partners, eventuellt du vill bidraga det ett grod. Det kommer att fodra hederlig kommunikation tillsammans din partner darfor att se at att er bagge kanner ni trygga och alskade.

N begriper, ni kan icke endast inga en offentligt forhallande eller en polyforhallande utan att resonera detaljerna forst. Ni riskerar att fordarva din ursprungliga partner samt n vill ej att do ska bliv avundsjuka alternativt hotade. Melodi oss iaktt hurda sla upp relationer fungerar odl att du kan inse det har annu en.

Inom sla upp relationer kommer flertal manniskor att soka postum andra forut sex. Din partner kan vara komfortabe tillsammans tanken att du ska kinesa med andra karla alternativt kvinnor, andock de ganska ick befinner sig nojda med att du sannerligen ansluter mo dom pa ett kanslig pla. Det kan innebar att din partner vill att n ska greppa grej frasch sexuella tillsammans andra saso ni antagligen moter.

Det finns till sam tillsammans tva sasom satter somliga granser darfor at se mot att do befinner sig bekvama tillsammans hur sa saso hander. Din pojkvan alternativt tjej kan erfordra att ni undviker att effektuera sarskilda sexhandlingar med andra personer. Hurdan sasom helst vill du kika till att dina forvantningar levereras at din partner. De bo fatta underben n astadkommer samt bidraga ditt medgivand forsavitt du minsann vill vara i nago hederlig heta Malaysiska kvinnor, mottaglig forhallande.

Vanligtvis sett kommer poly-relationer att besta mer inleda for att finna sann karlek tillsammans flera partners. For att innehava en framgangsrikt poly-forhallande blir det centralt att frige missunnsamhet foruppfattningar. De som befinner si inom polyforhallanden plikt uppleva sig trygg pa att deras forbindelse tillsammans sin partner befinner si stabilt sam att det att banka baver e annan inte bryter det pa nagot takti.

Din huvudpartner ganska foredrar att vissa grej befinner si emella er helt spartanskt

Flera delar bruten dessa relationer kommer att vasnas attraktiv. Om du tror att monogami inte befinner si ratt sta dig, kan du skutt villi mojligheten stav ett oppet forhallande eller ett polyforhallande. For n fattar ditt slutgiltiga faststallande bord du veta att det finns marklig nackdelar tillsammans dessa relationer.

Det finns e stort mangd manniskor sam religiosa grupper som titta ne pa polyamori. Somlig kallar till samt tillsamman polyamory syndiga samt tittar det saso ett moraliskt kas livsstil. Forsavitt ni kommer att ga den narvarande vagen, tvungen du producera fred tillsamman det sak att manga kommer att skamma da dig pro det. Det kan likasa komplicera somliga foremal sasom aktenskap forsavitt n bestamde dej darfor at bege sig den vagen. Att viga sig tillsammans atskillig manniskor befinner sig inte lagligt inom USA, samt dessa relationer kan at och tillsamman komplicera grejer nar det innefatta vardnadsslag forsavitt ni avga sluta med e.

Dom inom sla upp relationer vill aven befinna i synnerhet vaksamma nar det innefatta att gora saker sex. Att deltag flertal partners okar risken darfor att ringa nago STD. Du vill inte existera ansvarig darfor at flytta sjukdomen at din partner, odla det blir relevant att exercera forvissad sex varje gang. Ni eventuellt likas vill lokalisera vanliga partners saso befinner si sakerstalla istallet darfor att mota nya manniskor hela tiden. Det ha kan minska dina riskfaktorer nagot ifall du hittar persone som ni kan fortroende villi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *